Tips: Ändra prioriteringen i Notiscenter

Det är inte alltid uppenbart har man konfigurerar alla funktioner i iPhone, iPod och iPad. Det kan vara små saker som signaturer i mail till lite större bitar som notifikationscentret. Att prioritera olika applikationer i notiserna är bekvämt, smidigt och enkelt.

Om du känner för att visa meddelanden, kalender, väder eller något annat högt upp i Notiscenter men inte förstår hur du går till väga skall du lyssna nu. Det är enkelt att ordna och görs via fliken Notiser i inställningar. För att komma åt kontrollpanelen för prioriteringarna går du alltså in i Inställningar – Notiser och markerar ändra. Du kommer nu att se horisontella parallella linjer bredvid applikationerna som dyker upp. Dessa indikerar på att du kan förflytta dina tjänster (precis på samma sätt som du ändrar prioriteringen på spår i en spellista) och du gör det enkelt med ett fingersvep.

När du har flyttat dina appar och är nöjd skall behöver du bara trycka på klar och dina inkommande notiser kommer nu att placeras i den ordning som du själv har bestämt.

Taggar:
HS

HS

Skribent

Dela:

Comments are closed.