iPhoneGuiden.se

Sök

Halebop-logo

Halebop passar dig som vill surfa billigt på Telias nät – antingen via abonnemang eller med kontantkort.  

Med mobilabonnemang från Halebop ges tillgång till chatsupport dygnet runt samt 5G-surf. Dessutom sparas surfen alltid till kommande månader.  

Fördelar & Nackdelar med Halebop

Fördelar
  • Telias mobilnät
  • Chatsupport dygnet runt
  • Spar oanvänd surf
  • Samma pris på kontantkort som abonnemang
  • ”Sveriges nöjdaste kunder” i 12 år
Nackdelar
  • Fakturaavgift på 49 kr om inte E-faktura väljs
  • Kundtjänst nås inte via telefon
  • Enbart rabatt till studenter
Se abonnemang hos Halebop

Välj rätt abonnemang 

 Halebop erbjuder fem olika mobilabonnemang. Samtliga har fritt antal samtal, SMS och MMS. Enda skillnaden är därmed hur mycket surf som ingår per månad.  

Välkomsterbjudande hos Halebop 

Något välkomsterbjudande erbjuds inte hos Halebop. 

En fördel är att surfmängden sparas till kommande månader. Som hos alla operatörer kan extrasurf laddas på de månader som surfen tar slut.  

Familjeabonnemang hos Halebop 

Nej, Halebop har inte familjeabonnemang. Önskas familjeabonnemang, på Telias nät, kan istället abonnemang tecknas hos Telia 

Kontantkort 

Kontantkort kan antingen köpas med fria samtal, SMS och MMS eller med fast pris för detta. På de kontantkort där surf ingår sparas oanvänd surf till kommande månader. Ett kontantkort gäller i 30 dagar.  

En fördel är alltså att Halebop erbjuder samma pris på kontantkort som på abonnemang. Det gör inte alla operatörer. Den som vill vara flexibel kan därmed ladda mobilen med passande kontantkort varje månad och därmed spara pengar de månader som mindre surfmängd krävs.  

Det är även möjligt att ladda kontantkort med enbart pott för samtal, SMS och MMS. Detta med 100, 200 eller 300 kronor. Varje samtal kostar då 2 kr och SMS/MMS 0,5 kronor.   

 

Se abonnemang hos Halebop

Rabatt – Student 

Som student ges rabatt på de tre mobilabonnemangen med mest surf, dvs. 20, 50 och 100 GB. Detta med 70 kronor per månad.  

Bindningstid 

Halebop har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Dessutom är det samma pris på abonnemang som på kontantkort vilket gör det extra flexibelt om olika mycket surf, eller andra fördelar, önskas olika månader.  

Köpa telefon och abonnemang samtidigt 

Om ett abonnemang tecknas finns möjlighet att köpa en ny, eller begagnad, mobil. Betalningen kan antingen ske med hela beloppet direkt eller via delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Köps en ny mobil finns ofta flera erbjudanden att välja på så som ”hörlurar på köpet” eller ”surfplatta på köpet”.  

Önskas priset hållas nere kan ett stort utbud av begagnade mobiler väljas. De är kvalitetssäkrade och säljs med 12 månaders garanti.  

 

Täckning 

Halebop har mycket god täckning tack vare att de använder sig av Telias nät.  Du får Sveriges bäst täckning – till ett lägre pris än hos Telia. Med så god täckning kan du till exempel lyssna på dina favoritpoddar vart du än är utan avbrott.

 

Se Halebops täckningskarta här 

Support 

Halebops support nås via: 

 Likt flera andra lågprisoperatörer erbjuder inte Halebop kundsupport via telefon. En fördel är däremot att det går att få hjälp via chat dygnet runt – alla dagar i veckan. Det är mycket få operatörer som erbjuder så generösa öppettider.  

Sveriges nöjdaste kunder 

I jämförelse med andra mobiloperatörer har Halebop mycket goda kundomdömen. På Trustpilot har operatören ett genomsnittligt betyg på 3,9 av 5 och företaget har vunnit ”Sveriges nöjdaste kunder” 12 av de senaste 15 åren.  

Sammanfattning 

Halebop erbjuder billiga abonnemang på Telias mobilnät. Fördelar är bland annat att surfen sparas, att operatören har mycket goda kundomdömen samt att supporten har öppet dygnet runt. Dessutom är det samma pris på abonnemang och kontantkort.  

Ett par nackdelar är att support inte ges via telefon, att familjeabonnemang inte erbjuds samt att det krävs abonnemang med 20GB för att 5G ska nås.  

Se abonnemang hos Halebop

Här kan du läsa mer om: