iPhoneGuiden.se

Search

My Beat

MyBeat har kanske Sveriges lägsta pris på abonnemang med 2GB surfmängd. Under de tre första månaderna kostar det 44 kronor och sedan 88 kronor per månad.

Med mobilabonnemang från MyBeat ges även möjlighet att köpa begagnad mobil i samband med att abonnemanget tecknas – ännu ett sätt att spara pengar.

Bra abonnemang vid lite surf / MyBeat

Lågpris och mer surf – Läs om Hallon

Fördelar & Nackdelar med My Beat

Fördelar
  • Högt betyg på TrustPilot med 4,2/5

  • Halva priset första 3 månaderna

  • Köp begagnad mobil när abonnemang tecknas.

Nackdelar
  • Medeldyr vid större surfmängd

  • Vissa begagnade telefoner till för högt pris

  • Extraavgift för att utnyttja 5G

Vill du välja ett lågprisalternativ med 5G och mycket surf? Läs mer om Hallon här!

Välja abonnemang från MyBeat

Oavsett vilken mobilabonnemang som väljs hos MyBeat ingår fria samtal, SMS och MMS. Surf kan även ske inom EU/EES utan att det uppstår någon extrakostnad.

Välkomsterbjudande hos MyBeat

Nya kunder betalar halva priset under de tre första månaderna. Som bilden nedan visar innebär det att abonnemang kan tecknas ner till 44 kronor per månad.

Välj mellan följande abonnemang hos MyBeat

Skulle surfen ta slut går det att fylla på med 1,3 eller 5 GB. Välj hellre ett större abonnemang då påfyllning blir dyrt.

MyBeat har ett av Sveriges billigaste mobilabonnemang med deras ”2GB”. På övriga nivåer har de medelnivå på priset. Att teckna 60 GB för 350 kronor är däremot dyrt då flera operatörer erbjuder fri surf för lägre nivå. Se exempelvis Chilli Mobil.

Mer surf till bättre pris – Läs mer hos Chilli Mobil

Familjeabonnemang hos MyBeat?

Nej, det går inte att teckna familjeabonnemang hos MyBeat. Läs här om marknadens bästa familjeabonnemang.

Abonnemang med rabatt

Någon rabatt, utöver välkomsterbjudandet, ges inte. Varken student, pensionärs eller barnrabatt går alltså att få.

Bindningstid

MyBeat har aldrig någon bindningstid. Det är lätt att teckna abonnemanget via hemsidan och det enda som behöver göras är att sedan byta SIM-kort i telefonen. Lika lätt är det att säga upp det eller byta till annan nivå inom samma operatör.

 Köpa telefon och abonnemang samtidigt

I samband med att abonnemang tecknas kan en begagnad mobil beställas. Mobilen är inte operatörslåst och kan därmed även användas med abonnemang från andra operatörer.

Tack vare att det är begagnade, fabriksåterställda, mobiler kan ett lägre pris erbjudas än vid köp av nya modeller. Alla köp har 12 månaders garanti och räntefri delbetalning erbjuds.

Men kontrollera priset! Exempelvis såldes, i slutet av 2022, en Apple iPhone 11 (64GB) för 245 kr/mån i 24 månader. Det innebar en totalkostnad på 5 880 kr. Det var knappt någon rabatt alls mot om mobilen hade köpts helt ny.

Det kan vara billigare att köpa en begagnad mobil via Billigteknik  – som vid samma tillfälle sålde exakt samma modell för 4200 kr.

Funderar du på att köpa en begagnad iPhone X har vi en guide om det. Du kan också läsa här om att köpa en begagnad iPhone 12.

Täckning

MyBeat använder Telenors nät vilket gör att de har täckning över stora delar av Sverige. Detta inte minst söder om Gävle samt vid norrlandskusten norrut. De områden där ingen täckning finns ligger främst i Norrlands inland. Se täckningskartan för MyBeat här  .

 Kundservice

MyBeat har gjort det mycket enkelt för sina kunder att få svar på sina frågor. På hemsidan finns en väl utbyggd FAQ och kundtjänst nås via:

Support MyBeat

 

 

 

 

 

Kundservice kan även nås via Facebook.

Enda negativa är att de enbart har öppet vardagar. Dessutom hade chat via hemsidan varit önskvärt.

Sammanfattning

MyBeat har ett av Sveriges billigaste mobilabonnemangen med 2 GB surfmängd. Att det även går att köpa begagnade mobiler, när abonnemang tecknas, gör att totalpriset hålls nere ytterligare.

Andra fördelar är att välkomsterbjudandet är generöst samt att telefonsupport erbjuds.

Nackdelen är att rabatter inte ges till barn, studenter eller seniorer samt att abonnemang med större surfmängd kan nås billigare hos dess konkurrenter.

Mer surf till bättre pris – Läs mer hos Chilli Mobil

Läs om fler mobilabonnemang här: