Korthållare

Korthållare iPhone

Montera en korthållare på baksidan av din iPhone och få med dig allt från körkort till busskort. Välj modell utifrån fäste, antal kort och material.  Se guide under produkterna.

[wcsaltasotto]

Välja korthållare

Med ett mobilskal skapas effektivt skydd för din iPhone. Däremot är det sällan som det finns hållare eller fack för kort. En enkel lösning är att montera en korthållare på baksidan. Ett extra ”fack” som håller ett, eller fler, kort på plats. Välj modell utifrån:

1.     Material och färg

Det är generellt snyggast om korthållaren är i samma material som mobilskalet. Är skalen exempelvis av skinn bör hållaren vara av skinn. Men allt är en smaksak…Främst består utbudet av svarta modeller men det finns även de med mer kreativa mönster.

2.     MagSafe-kompatibel

Med MagSafe kan trådlös laddning ske. Det räcker med att mobilen ligger/står mot en laddplatta. Men det krävs då att laddningen kan ”tränga igenom” det extra lager som skapas med korthållaren. På de flesta produktbeskrivningar anger om detta är möjligt.

3.     Fäste

Det finns olika sätt som modellerna kan fästas på.

  • På magnetiskt skal

Förutsatt att det är ett magnetiskt skal kan dessa korthållare väljas och fästes då direkt mot skalet. Fördelen är framförallt att den är enkelt att sätta fast och ta bort det. Detta till skillnad mot de som fästes med 3M lim.

  • 3M-lim

De billigaste modellerna fästes med 3M-lim. Ta bort skyddspappret, sikta noga och placera hållaren där den önskas sitta. Det blir inte lika flexibelt som med magnet men den sitter desto hårdare.

  • Mot MagSafe-magneter

Förutsatt att mobilen är kompatibel med MagSafe kan de inbyggda magneterna användas för att hålla korthållaren på plats.

4.     Antal kort

Det skiljer även hur många kort som får plats vilket brukar vara 1 – 4 st. Antal kort beror även på material då ett mer töjbart material ger möjlighet till fler kort i samma ficka.

5.     Med stativ

Önskas både korthållare och möjlighet att ställa mobilen stadigt på bordet? Välj en modell som kombinerar dessa fördelar! Exempelvis har Spigen modeller där hållaren kan vikas upp och stödja mobilen i ett stående läge.

Korthållare för iPhone 11 till iPhone 15

Vilka hållare som passar beror enbart på bredden på din iPhone. Nedan visas höjd och bredd på iPhone 11, 12, 13, 14 och 15. Kontrollera sedan bredden på den korthållare du önskar köpa och att den därmed passar på baksidan av mobilen.

Modell – Höjd – Bredd

iPhone 11 – 150,9 mm x 75,7 mm

iPhone 12 – 146,7 mm x 71,5 mm

iPhone 13 – 146,7 mm x 71,5 mm

iPhone 14 Pro –147,5 mm x 71,5 mm

iPhone 14 Pro Max – 160,7 mm x 77,6 mm

Mer relaterade produkter:

[/wcsaltasotto]

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.