Guide: Så loggar du in automatiskt i Telias surfzoner

Vill du slippa skriva in ditt användarnamn och lösenord varje gång du ska surfa i en av telias surfzoner? Här kommer lösningen i fyra steg.

Ett tips innan vi börjar är att ladda ner Telias app – Surfzoner, så du kan se vart du kan hitta din närmsta surf zon.

Appen kan du ladda ner här.

Då sätter vi igång:

1. Till att börja med måste du vara i en surfzon när du fixar det här, använd appen som nämndes i början av artikeln för att hitta din närmsta surfzon.

2. Öppna inställningar i din iPhone, gå till Wi-fi och välj nätverket Homerun

http://laddauppbilder.se/?dm=1612833499789

3. När du ser Homerun i listan trycker du på den blåa pilen till höger, där kommer inställningarna för nätverket upp. Där ska du välja logga in automatiskt, inget annat ska fyllas i. Gå tillbaka till Wi-fi sidan och efter någon sekund kommer en inloggningssida upp.

4. Nu måste du logga in, användarnamnet är ditt telefonnummer med landsnumret före.      T.ex: 46732848802 men istället för att bara skriva in ditt nummer så lägger man till @homerun.telia.com efter ex. [email protected]

Lösenordet är en kombination av siffror och bokstäver som du har fått ifrån Telia. Om du har tappat bort det kan man kontakta Telias kundtjänst.

I välj operatör menyn väljer du: homerun.telia.com

Om det kommer upp en förfrågan om du vill spara användarnamn och lösenord, svara ”ja” på den.

http://laddauppbilder.se/?dm=7128335005315

Nu ska det vara färdigt, du kommer loggas in på homerun varje gång du är i en av telias surfzoner.

Om du har problem se till att automatisk inloggning är påslagen i inställningar: Inställningar -> Wi-fi -> homerun pil -> Automatisk inloggning.

Om man har rätt till tjänsten men ett sim-kort ifrån någon annan operatör gör inte det något, det är bara logga in som vanligt.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.