Veckans Apps: Hitta till närmaste TV

Det är bokstavligen tiotusentals apps i App Store, med hundratals som läggs till varje vecka. Då är det svårt att hänga med. Men som i samma anda som ”Månades App”-inläggen kommer vi kolla på vilka program som stod ut denna vecka, enligt användbarhet, rolighet eller vad som helst. Nu kör vi igång och slösar pengar!

Slingplayer Mobile (229 kr + En Slingbox)
Veckans första app är inte riktigt ny men den har fått en uppdatering som gör den till en helt ny app. Innan vi går in på uppdateringen så kan jag förklara vad Slingplayer är. Har du någonsin drömt om att kunna se TV vart du vill? På bussen, jobbet eller bara hemma? Med Slingplayer så går det, tidigare har det bara gått att se på TV över WiFi men med den stora uppdateringen som kommer snart så är det möjligt att använda appen över 3G.

Telia Navigator (Gratis att köpa, men kostar att använda)
Tom Tom, Navigon och nu Telia Navigator. Endast tillgänglig för Telia kunder och för att citera Olle här på iPhoneguiden.se ”Jag kan inte annat än rekommendera Telia Navigator för dig som är kund hos Telia.”. För att läsa recensionen av programmet klicka här!

Logitech Touch Mouse (Gratis)
Nu ger Logictech bort gratis tangentbord och möss! Inte fysiska, men i app-form. Med Touch Mouse kan du styra hela din dator genom några enkla fingertryckningar på din iPhone eller iPod Touch. Fungerar till Mac OS X och Windows.

VNC Viewer (75 kr)
Från skaparna av VNC kommer VNC Viewer. Appen som gör det möjligt att kontrollera din datorn från vilken plats som helst på jorden. Installera bara RealVNC på datorn och du är klar att köra. För mer info se realvnc.com.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.