Hitta med Telia Navigator till iPhone

Telia lanserar Telia Navigator till iPhone. En fullfjädrad GPS-navigation som har det mesta.

I veckan släpptes Telias GPS-navigering till iPhone 3G och 3GS. Telia Navigator hämtar kartorna direkt från webben, vilket ger uppdaterade kartor med den senaste informationen. Med röstinstruktion och 3D-kartor vägleder Telia Navigator dig enkelt till din destination. Hitta din destination genom att söka på namn, telefonnummer, adress, gator, m.m. via Eniro.

Om du vill använda tjänsten krävs det dock att du är kund hos Telia. Applikationen är gratis att ladda ned på App Store, men för att få tillgång till tjänsten måste man betala 19 kr för ett 1 dygn, 59 kr (ord. pris 99 kr) för en månad eller 499 kr (ord. pris 1100 kr) för ett helt år 1 år. I alla prenumerationer ingår Europakartor, du betalar inga onödiga kostnader för att ladda ned kartor, m.m. vilket är perfekt om man inte har Mobilt Internet med fast månadskostnad.

Efter att ha testat den i några mil, måste jag säga att den fungerar riktigt bra. Av dem gångerna jag har sökt efter en adress har den alltid hittat och guidat mig fram till rätt position på kartan, snabbt och säkert.

Gränssnittet är snyggt och enkelt att använda, inga problem att hitta i menyn. Det är enkelt att få fram en adress från Kontakterna genom en flik i menyn och att lägga till favoritdestinationer i fliken Favoriter.

Skulle det ringa mitt i färden stängs applikationen ned, men fortsätter direkt efter att samtalet har avslutats.

Jag kan inte annat än rekommendera Telia Navigator för dig som är kund hos Telia. Den gör verkligen det den ska. Eftersom man betalar i perioder för tjänsten är det perfekt om man bara behöver vägledning någon gång ibland, men också för den flitige användaren. Dock kan det bli billigare satsa på en applikation med inbyggda kartor som man endast betalar en gång för.

Är du kund hos Telia får du testa tjänsten i fem dagar, så om du är ute efter en GPS-navigator, rekommenderar jag att du laddar ned den från App Store och testar.

App Store-länk: Telia Navigator

Mer information: www.telia.se

admin

admin

Skribent

Dela: