iPhoneGuiden.se

Sök

Superpopulära flappy bird togs bort helt oväntat från App Store och som det ser ut kommer det inte att dyka upp mer. Men för den som missat detta finns det en chans att få tag i det, genom att köpa en begagnad iPhone med spelet installerat. Var dock beredd på att priset är högt, riktigt högt.

flappy-bird

Det var på webbsiten e-bay detta uppmärksammades, då en säljare sålde sin iPhone 5S med flappy bird installerat. Priset då detta fenomen uppdagades låg på $99.900 dollar! Och då var budgivningen ännu inte slut. Nu kan man hitta samma sak på tradera.com där säljare försöker sälja sina iPhones med flappy birds installerat. Högsta pris på exempelvis en iPhone 4 med fågelspelet installerat ligger på 5000 kr och jag gissar på att det är ett betydligt högre pris på de nyare modellerna. Här nedan ser ni själva annonsen från e-bay.

ebay1
Det verkar i alla fall som folk är beredda att betala dyrt för att få tag i spelet, men personligen tycker jag dessa skyhöga summor är en smula överdrivet.

Å andra sidan kan man ju själv testa att annonsera ut sin iPhone med flappy bird installerat och förhoppningsvis tjäna en slant. Snacka om att göra easy money.