Wunderlist Pro är nu släppt till iPhone, iPad och Mac

6Wunderkinder har nu släppt den efterlängtade uppdatering till Wunderlist för iPhone, iPad, Mac och webben som innehåller Wunderlist Pro och en rad andra trevliga nyheter.

Wunderlist Pro är här för att underlätta samarbete i grupp, det är möjligt att tilldela uppgifter till andra, exempelvis en klasskamrat, en kollega eller flera personer. Om någon slutför eller ändrar uppgiften skickas en notis ut till de andra som visas i Aktivitetscenter, allt synkroniseras över molnet. Jag är övertygad om att den kommer hjälpa mig och mina kamrater i grupparbeten framöver.

Användare med Pro får även tillgång till nio nya snygga bakgrundsbilder.
Användare med Pro får även tillgång till nio nya snygga bakgrundsbilder.

I nya Wunderlist finns även något som kallas för Action Bar, som visas längst ned på skärmen. I Action bar är det möjligt att lägga till användare till listor, sortera sina uppgifter samt skriva ut och mejla listor eller uppgifter. Alla användare kan ta del av funktionen.

Wunderlist har även fått stöd för underaktiviteter, vilket är bra om man exempelvis har ett projekt med flera aktiviteter som ska göras. Gratisanvändare kan dock skapa ett begränsat antal underaktiviteter.

Uppdateringen inkluderar även ett antal åtgärdade småproblem samt prestandaförbättringar, bland annat bättre synkronisering.

Wunderlist hämtas kostnadsfritt i App Store, men Wunderlist Pro kostar 38 kr per månad eller 379 kr per år.

Wunderlist – To-Do & Task List - 6 Wunderkinder

Olle Eriksson

Olle Eriksson

Skribent

Dela: