Vit iPhone 4 – Långt framskriden

Nu är det två dagar sedan iPhone 4 lanserades i Sverige och 16 andra länder, trycket har varit enormt och telefonen är redan slutsåld. Något som inte kommer som en nyhet är dock att det endast är den svarta utgåvan av Apples nya smartphone som har börjat säljas, detta i sin tur riktar det nya trycket mot en vit iPhone 4.

För många är det mer än bara en färg, iPhone ska vara vit och inget annat. I och med detta har inte lanseringen av iPhone 4 blivit ett faktum för dom som söker den vita nyansen och väntan lär bli väldigt utdragen. Vi har tidigare kunnat läsa att Apple annonserar på sin hemsida att den vita iPhone 4 kommer senare i år. Som leveransstatus för den amerikanska marknaden står det ”later this year”. Nu är frågan även om dom vita telefonerna kommer skeppas internationellt eller om det blir två skilda ”nylanseringar” av iPhone 4.

Hos operatörerna har vi kunnat läsa att iPhone 4 kan vara tillgänglig redan vid September. Detta är dock något som bör tas med största försiktighet. Apple har stor press redan som situationen är med att skicka ut skydd till alla nyblivna ägare av iPhone 4 såväl som att leverera telefonen till dom som står i kö. Bara att komma ut med den svarta versionen är ett problem där leveransperioden nu ligger på allt ifrån en till fem veckor hos Telia, Telenor, Tre och Tele2.

Hur det än blir kommer iPhone 4 att levereras i en vit utgåva. Frågan är bara när och var detta börjar. När tror ni att den vita fyran kommer, och är den så pass viktig som många får den att framstå?

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.