Tweetie 2.1 får support för listor

tweetie-all-listsÄnda sen listor från Twitter kom så har det varit ett race bland utvecklarna att lägga till det i sitt Twitter-program. Webbsidor och program har varit snabba att hoppa på trenden men hur är det för dom som ansvarar för det största utvecklingen; mobilerna?

Det har tagit lite tid men nu har det börjat att leta sig till iPhonenen. Bara igår så uppdaterades Twittelator Pro med denna funktion och väldigt snart kommer det till Tweetie 2 användare.

För er som inte är Twitter-användare så är listor ett sätt att gruppera personer som kan vara intressanta att följa. Som till exempel vi på iPhoneguiden.se. Istället för att följa alla var för sig så kan man följa oss som grupp.

Men nästa uppdatering som är 2.1, kommer inte bara att lägga till support för listor utan även flera andra uppfräschningar och buggfixar. En av dom är support för det nya Retweet-systemet som var med sedan 2.0 men har varit avstängd då funktionen inte riktigt var klar på Twitters sida. Men nu när Retweet-systemet är uppe och rullar så är det tillbaka i Tweetie 2. När du ser på din profil så har du nu ett alternativ att visa dina retweets, andras och även dina tweets, som har blivit retweetade.

Uppdateringen är gratis och borde dyka upp inom dom närmaste timmarna i en App Store nära dig.

tweetie-retweetsmanage-list

admin

admin

Skribent

Dela: