iPhoneGuiden.se

Sök

tomtom-carkit

I och med att priser börjat spridas för TomToms iPhonehållare för bilen tänkte jag tipsa er om detta som släpps inom kort. TomTom kommer att släppa en navigationsapplikation till iPhone, liknande Navigons app, inom kort på Appstore och de kommer då även att släppa en hållare till bilen när du ska ut och navigera på vägarna.

När vi tittar på bilderna ser vi flera bra funktioner så som TomToms smarta EasyPort. Ett vindrutefäste som används på TomToms andra GPS-navigatorer. Den har dessutom en högtalare med en volymkontroll, mikrofon, USB-port, ljudutgång för att koppla den till bildstereon och tillsist en inbyggd GPS-mottagare som ger bättre signal till iPhonen. TomTom har verkligen tänkt till här.

När den släpps vet vi inte ännu och priset har heller inte bestämts, men på en utländsk sida kan man förbeställa TomTom Car kit för 99 brittiska pund, vilket är ungefär 1 200 svenska kronor.  Det har även pratats om att bilhållare + applikationen ska säljas för 1600 kronor. Vi får se, helt enkelt.

Har kan du se en film på TomTom Car Kit.

Läs mer på TomTom.com