iPhoneGuiden.se

Search

tomtomcarkitIdag blev det möjligt att beställa biltillbehöret TomTom Car kit på Apple Store. TomTom Car kit är ett dockställ för iPhone som enkelt monteras i vindrutan eller på instrumentbrädan, för att visa vägarna under resan.

TomToms specialutformade, prisbelönta EasyPort-fäste håller fast din iPhone säkert på vindrutan eller instrumentbrädan inom perfekt räckhåll. Det ger dig möjlighet att vrida enheten för att se vägen i widescreenformat. Den kan också vikas ihop så att det är enkelt att flytta den mellan olika bilar.

Men det är bara inte ett ställ. Den har även förbättrad GPS-signal med inbyggd GPS-antenn, extra bra ljud med inbyggd högtalare, enkel laddning så du alltid har fulladdad telefon när du lämnar bilen, handsfree-samtal med extra känslig mikrofon och högtalare, samt en ljudutgång för att spela upp musiken till bilstereon. Dessutom medföljer TomTom-navigeringsprogram för iPhone 3G och 3GS. Bara programvaran är värd 659 kr.

För 1 090 kr får du TomTom Car Kit, TomTom-navigeringsprogram för iPhone 3G och 3GS,  självhäftande skiva och documentation.


Uppdaterad: tors 24 sep, 14.28

Det hela var ett misstag från Apple. Informationen som stod på Apple Store, dvs ovan, stämmer inte. TomTom Car Kit finns inte längre tillgängligt, men kommer att släppas senare någon gång under oktober. Vi kommer självklart att uppdatera er när den släppts på riktigt.