iPhoneGuiden.se

Sök

Är du på jakt efter snygga bakgrundsbilder till din iPhone? Som tur är finns det gott om bra alternativ på internet. Letar du på rätt ställe får du en iPhone bakgrundsbild som är anpassad till just din mobils skärmupplösning.  

Det finns undersökningar som pekar på att folk i genomsnitt kollar på sina telefoner runt 100 gånger per dag. Andra studier visar att skärmtiden för våra mobiler i genomsnitt ligger på cirka 3 timmar per dag. För många av oss är även mobilskärmen det första vi kollar på när vi vaknar, och det sista innan vi går och lägger oss på kvällen. Då spelar förstås bakgrundsbilden en viktig roll för vårt humör – det är vad vi ser varje gång som vi tar upp mobilen.   

Du måste ange ditt Brazino777 https://casinobrazino777.com/ – registrerade användarnamn eller e-postadress i lämpligt fält. Fyll sedan i lösenordsfältet med det hemliga lösenord du ställde in under registreringsprocessen. Kom ihåg att lösenord är skiftlägeskänsliga.
När du har angett din inloggningsinformation korrekt klickar du på knappen ”Logga in” eller ”Logga in”. Systemet kommer att behandla dina uppgifter och kontrollera att de är korrekta. Detta tar vanligtvis bara några sekunder.

 

Snygga bakgrundsbilder iPhone att byta med 

Definitionen av vad man anser vara snyggt varierar förstås från person till person. När det gäller iPhone bakgrundsbild kommer du att se denna otaliga gånger per dag, vecka och månad. Tröttnar man går det att byta bild på några sekunder.  

 

Du kan se till att ha ett litet förråd med iPhone bakgrundsbilder sparade på mobilen för att kunna byta när du känner för det. Eller kan du helt enkelt surfa in på något av alla ställen som erbjuder gratis bakgrunder till mobilen. Här tipsar vi om några guldkorn som har bilder som passar alla smaker. 

 

Bakgrundsbild iPad 

Det finns även gott om alternativ för bakgrundsbild iPad. iPad har en mindre avlång skärm än iPhone och därmed skiljer sig den optimala bildstorleken lite grann. Du kan använda mobilanpassade bakgrundsbilder även för iPad, men tänk på att den långa sidan av bilden förmodligen kommer att bli beskuren.  

 

Vilken iPhone bakgrundsbild ska jag välja? 

För att hitta bakgrundsbilder iPhone som passar dig, fundera på vad som gör dig på gott humör. När du tar upp mobilen, vill du helst få en känsla av lugn när du tittar på skärmen? I så fall kan harmoniska naturmotiv passa bra, till exempel ett lugnt hav i solnedgång eller soluppgång, grön växtlighet eller ett böljande landskap. Mörka, gröna färger, liksom blått, brukar ge känslor av lugn. 

Vill du istället känna dig inspirerad och motiverad oftare? Då kan en pigg, färgglad bakgrund vara perfekt för din iPhone. Kanske med ditt favoritcitat eller en påminnelse som du behöver i form av ego-boost och självpepp.  

Många väljer också att ha en tidlös bakgrund på sin iPhone, som man inte tröttnar på. Dessa bakgrundsbilder till iPhone har ofta minimal design – de kan till och med vara helt enfärgade i till exempel grått eller svart. Det passar bra om du gärna vill minska antalet intryck som du får i vardagen och på enklast möjliga sätt kunna navigera bland apparna på skärmen.   

 

Bakgrunder till låsskärmen och hemskärmen 

Du kan välja mellan att ändra bakgrundsbilden på både mobilens hemskärm och låsskärmen, eller endast någon av dem. Hemskärmen är den du ser när iPhonen är upplåst och låsskärmen när mobilen är låst. Valmöjligheten dyker upp i det sista steget när du byter bakgrundsbild på din iPhone (InställningarBakgrundsbildVälj ny bakgrundsbild.) 

 

Var hittar jag iPhone bakgrundsbilder?  

Här tipsar vi om några bra ställen att ladda ner iPhone bakgrundsbilder: