Snart får vi kanske se en ännu större iPhone X

När iPhone X lanserades blev den älskad av många. En av anledningarna till detta var den stora skärmen, som täcker hela framsidan av telefonen. Nu finns tecken på att en iPhone X med ännu större skärm kommer att lanseras snart. 

Det är en utvecklare vid Guilherme Rambo, som bland annat arbetar för 9to5Mac, som var först med att avslöja tecknen på den nya iPhone X. I en tweet postade han bilder som hittats i senaste betaversionen av iOS 12:

Att bara se ikoner på det här sättet är kanske inte något man bör lägga alltför stor vikt vid. Samtidigt har historien lärt oss att tecken av det här slaget kan vara ganska säkra. Såväl HomePod som första iPhone X dök upp i tidiga betaversioner av iOS, innan de offentliggjordes.

Tidigare har man rapporterat och spekulerat om tre nya iPhones som skall släppas under 2018. Bland annat har man då talat om en iPhone X med en riktigt stor skärm. Kanske är det den vi får se lanseras inom en snart framtid? Vad den kommer att heta är än så länge oklart, men många skulle tro på det – inte helt otippade – namnet iPhone X Plus.

Produkter du kanske är intresserad av – från iPhonebutiken.se

Elago Trio Charging

Laddstation för iPhone, Apple Watch och AirPods.

Till Butik / Beställ

Exelium Xpad 2.1

Trådlös laddningsplatta med plats för två enheter.

Till Butik / Beställ

satechi charger

5-port USB Charging

Dockningsstation med plats för fem enheter

Till Butik / Beställ
iPhoneGuiden.se

iPhoneGuiden.se

Skribent

Dela: