Quirky gör drömmar till verklighet

Har du också suttit inne på idéen för det bästa tillbehöret till din iPhone eller iPad men kanske upplevt att du saknat resurserna? Misströsta inte. Quirky.com ger dig chansen att nå din dröm. Ett företag drivet av entreprenörer i New York som varje torsdag röstar om tusentals galna idéer att förverkliga. För bra för att vara sant? Nej, inte alls.

Om just din produkt blir verklighet så erbjuds du upp till 25% av produktens inkomster! Jag sitter i detta nu och spånar och förfinar en massa tankar…

Nåja, jag kan iaf få drömma om mitt Penthouse i LA ett tag till. Men faktum är att det har kommit en hel del grymma produkter genom Quirky (från vanliga ”Svenssons”) och för att nämna ett par exempel så se nedan:

Skal & plånbock i ett. "Keeper"
Skal & plånbock i ett. ”Keeper”

Ett skal som helt enkelt gör din iPhone till en plånbok. Lika enkelt som smart!

Körkort, bankkort och utrymme för mera.
Körkort, bankkort och utrymme för mera.

Eller vad sägs om den simpla tanken om en laddstation som fixar alla dina behov? Också den produkten gjord av en helt vanligt person och sedan genom Quirky.com förverkligat sin idé.

Laddstation

Ett ställ kombinerat med en stylus? Ja, varför inte?

 

Stylus och ställ i ett

 

Så visa vad ni går för. iPhoneGuiden.se skulle mer än gärna vilja ta en närmare titt på era produkter IRL!

Om något såg lockande ut så finns det även att köpa. Kolla in lifestilestore.se om du vill finna inspiration eller lägga vantarna på något av ovanstående innovationer.

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Dela: