iPhoneGuiden.se

Sök

Ja att folk upplever problematik med Cydia i mellan åt kan jag förstå då jag efter två års användning av iPhone har stött på en rad olika problem. Det kan vara problem som att Cydia helt plötsligt stängs av vid tillägget av en källa och sen aldrig startar igen. Det kan också röra sig om att man helt enkelt har fått ner ett paket som inte stödjer den mjukvaran man har och på så sätt också blockerar starten av Cydia.

Att behöva återställa sin telefon för att få Cydia att fungera igen kan kännas som en ganska jobbig och tråkig procedur, framförallt om man använder ultrasn0w och inte vill riskera att man får en låst telefon igen om något skulle gå fel. Jag har hittat ett program som har löst mina problem flera gånger om, ClearCydiaListCache. Har tyvärr inte hittat skaparen av applikationen men den det är ska ha ett stort tack!

Programmet är väldigt enkelt att använda och det krävs bara ett knapptryck. Koppla in din iPhone och kör programmet, din senaste log från cydia rensas då och eventuella fel tas bort. Enjoy!

Ladda ner: ClearCydiaListCache

namnlös