iPhoneGuiden.se

Att detta är året för smarta klockor är det ingen tvekan om. I väntan på Apple Watch presenterade Pebble sin nya Time förra veckan och har under dessa dagar genom Kickstarter redan dragit in 15 miljoner dollar. Igår skapade man ytterligare lite hype genom att också visa upp lyxvarianten av sin nya generation smarta klocka, Pebble Time Steel.

Det var på scenen i Barcelona under Mobile World Congress som VD:n Eric Migicovsky valde att ge Pebble Time ett något mer sofistikerat syskon i form av Steel. Förutom att det yttre ser lite trevligare ut så har nya Steel också en förbättrad batteritid som sägs hålla upp till 10 dagar, vilket är tre dagar mer än Pebble Time (på bekostnad av 1 mm i tjocklek). Steel kommer också inkludera både ett läderarmband samt ett stålarmband.

Steel

En annan unik egenskap som Pebbles båda nya modeller har är en port på undersidan som kommer tillåta tredjepart att göra egna klockarmband med unika funktioner. Eric gav exempel på funktioner som längre batteritid, GPS och pulsmätare.

Pebble Time Steel går att förbeställas genom Kickstarter och har ett pris på 250 dollar (299 dollar när den väl når butik) och ska levereras i juli månad.