iPhoneGuiden.se

Vi från redaktionen vill hälsa alla gamla samt nya besökare välkomna tillbaka till sajten som nu är mer optimerad än någonsin som en iPhone-community. Vi har nu integrerat en rad nya funktioner som ska göra supporten och sammanhållningen här på sidan betydligt bättre.

I den ”nya” iPhoneguiden.se är det mycket enklare att se vad som händer på sidan, i forumet och i övriga sektioner som man flaggar via sin användare. Med hjälp av vår uppdaterade community-flik ges notifikationer när någon har skickat ett PM, skickat inbjudan till en grupp eller förfrågan om vänskap. Det är även möjligt att göra sin profil mer personlig och skriva ett par rader om sig själv samt välja vilken iPhone eller iPad man har.

På grund av ändringarna som är genomförda är det gamla forumet borttaget vilket således gör det nya väldigt glest. Vi har dock inte gjort några förändringar utöver dessa vilket gör portalen sig lik. Om det är några frågor eller funderingar kring dom nya funktionerna är det bara att skicka ett mail till kontakt@iphoneguiden.se eller använda vår nya användbara PM-funktion.

Nya forumet

Som vi skrev innan har det gamla forumet tagits bort och ersätts med ett nytt, enklare forum. Det nya forumet fungerar nu med Grupper där ni, medlemmar, kan gå med och skriva forumsinlägg och diskutera med andra i samma grupp eller skriva i loggen för just den gruppen.

Community

Under Community kommer ni kunna se en logg med aktiviteter när medlemmar t.ex. har skrivit i forumet, skrivit i loggen, gått med i grupper eller blivit vänner med andra medlemmar.

Ni som har användarkonto sedan tidigare kan logga in med det. Om ni vill registrera att nytt besöker ni https://iphoneguiden.se/register/.

Några av funktioner behöver dock finslipas innan dessa är 100 procent. Bland annat behöver vissa ord översättas, utseendet ska fixas och fler funktioner kommer inom kort. Notera att ”notifications” är under konstruktion.

Upptäcker ni fel på sidan är vi tacksam om ni meddelar hos, antingen via kontakt@iphoneguiden.se eller skriver en kommentar nedan.