iPhoneGuiden.se

Sök

Nu kan vi på redaktionen stolt presentera iPhoneguiden:s första tävling. Tävlingar över lag är något som kommer att återkomma på portalen vilket medför att vi vill passa på att presentera en av våra nya sammarbetspartner, iPhonebutiken.se.

iPhonebutiken har gått med på att sponsra vår sida med tävlingspriser till dem tävlingar som kommer att vara en del av iPhoneguiden.se. Deras mål är inte att bli Sveriges största återförsäljare på iPhonetillbehör utan deras syfte är att visa att dem är sveriges bästa företag på iPhonetillbehör. För mer information om iPhonebutiken besök deras hemsida, www.iphonebutiken.se.

Tävling #1 – Rekrytera medlemmar för iPhoneguiden

Den första tävlingen går ut på, precis som titeln säger, att vi ska rekrytera och skaffa fler medlemmar till iPhoneguiden. Ni medlemmar har till uppgift att se till att så många som möjligt hittar hit och dessutom registrerar sig utifrån erat tips. Vi kommer att använda oss av ”tipsa om iPhoneguiden.se” formuläret och det är väldigt viktigt att ni skriver er e-post så vi kan se vilka som har skaffat vilka medlemmar.

Tävlingen håller på till den 10/9 det vill säga den tionde September, det är tre veckor. Priset, som tidigare nämnts sponsras av iPhonebutiken.se, är ett presentkort på 200 kronor på deras webbutik. Priset ges till den som skaffat flest medlemmar, helst aktiva, inom tre veckor, dock med några restriktioner. För att vinna priset måste man skaffat minst tio medlemmar, skulle ingen mot förmodan lyckas med detta läggs tävlingspriset i en pott som nyttjas för nästkommande evenemang.

Tävlingen går att hitta under fliken ”Om iPhoneguiden.se -> Tävling” alternativt här!