iPhoneGuiden.se

Sök

Något som förundrar många iPhoneanvändare är varför man inte kan föra över en låt till telefonen och enkelt använda den som ringsignal. Personligen ställer jag mig den frågan relativt ofta då det är en funktion, som så många andra, har funnits på 1800:talets mobiltelefoner.

Men men Apple har strypt den funktionen för PC-användare såvida man inte använder musik som kommer direkt från iTunes Store och det är bara att acceptera. För er som vill använda era musikfiler som ringsignaler finns det guide här och här!

Inget ont som inte har något gott med sig, nu finns det faktiskt en ny och mycket enklare lösning. Den har funnits tidigare på 1.x.x tiden och hette då Ringtone, nu kommer den dock i en ny skepnad och går under namnet AnyRing.

AnyRing är ett program som går att tillhandahålla via Cydia, med andra ord är du bunden till en jailbreakad iPhone. Det du kan göra med applikationen är att du kan välja en musikfil direkt i din iPod och sedan konvertera den till en ringsignal, det vill säga du behöver inte göra något på din dator. Programmet har även integrerat start- och stopp funktion då filen max får vara 30 sekunder lång! Kanonprogram och det är något som vi har saknat länge.

Besök Cydia och ladda ner AnyRing!