iPhoneGuiden.se

Sök

Jag tror inte jag är ensam om att säga att Mozilla Firefox är en av de absolut bästa webbläsarna som finns i dagsläget. Personligen kör jag Mozilla både i min PC och Mac då jag anser att Safari och IE inte räcker till. Hur som helst, till iPhone är helt klart originalläsaren Safari den bästa som finns i dagsläget, hur skulle det dock vara med Firefox?

Ja hur skillnaden blir kommer vara möjligt att se då Mozilla Firefox är på väg till iPhone! Om det kommer vara möjligt att använda Firefox som standardwebbläsare ska bli intressant att se, risken är dock att Apple kommer komprimera funktionerna för att folk ska föredra deras originalmjukvaror.

Hur det än blir ska det bli grymt kul att testa Firefox, jag har stora förhoppningar. Det ska komma till App Store inom en relativt snar framtid!

Mozilla CEO Jon Lily sade “Mozilla will release an app to the iPhone app store in the next few weeks.(…) It’ll surprise people.”

firefox-2-iphone