iPhoneGuiden.se

Sök

Nu lanserar Menyse.com en unik, gratis kokbok till iPhone och iPod touch. Kokboken är den mest omfattande svenska receptapplikationen för iPhone med över 400 recept och flera nya spännande funktioner.

Förutom matrecept innehåller Menyse Mat & Dryck även drinkar och dryckestips. App:en ger dig såväl inspiration i mataffären, drinkförslag till festen och dryckestips när du handlar på Systembolaget. Allt i samma applikation.

Menyse presenterar också alla recept, drinkar och dryckestips med bild, vilket är unikt för den här typen av tjänster. Minimera antalet klick och leta dig fram bland inbjudande bilder istället för långa listor med enbart receptnamn.

Med Menyses applikation får du dryckestips till flertalet av recepten. Med ett enkelt tryck i receptet länkas du till ett matchande öl- eller vintips. Står du på Systembolaget och inte vet vad du skall köpa till kvällens maträtt finns dessutom dryckesrekommendationer per receptgrupp t.ex. Dryck till fisk.

En annan nyhet är funktionen ”helskärm” som innebär att skärmen inte går i viloläge och släcks ner. Praktiskt när appen används i köket vid matlagning. På samma sätt som på Menyse´s hemsida är inköpslistan sorterad i butiksordning, inte bokstavsordning. Självklart kan man också spara sina favoritrecept, -drinkar och drycker.

Ladda ner Mat & Dryck via iTunes Store:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=335842639&mt=8

Vill du veta mer:
Martin Hanner, Menyse.com, 08-22 74 44, Mobil 0730-21 24 21,
martin.hanner@menyse.com