iPhone Pro?

Det finns flera aspekter till varför den svarta och vita plastkopan är oduglig på iPhone. Personligen tycker jag att den är tillräcklig och dessutom väldigt snygg, det finns dock dem som anser att baksidan ser för plastig ut och går sönder på tok för lätt, en av alla är ”Martin”.

Istället för att kontakta Apple tog Martin saken i egna händer och skapade en solid baksida i Titan som får iPhone att likna Macbook Pro serien. Från prototyp till slutgiltig produkt tog det ett par månader att framställa kopan och fortfarande finns det småjustering enligt skaparen själv.

“Basically I designed a new back cover for the 3GS. I had the original cover measured digitally, and I then started to draw the new cover in CAD. It’s made out of a special titanium alloy that is RF transparent. I had tried aluminium but that was a complete disaster.”

I dagsläget finns det inga planer på att göra fler kopor och detta är inget som Apple har lagt vantarna på. Men vem vet, kanske gör dem det efter att ha fått allmänhetens åsikt.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.