iPhone 7 kan få laserfokus

Nya bilder som påstår sig visa 4,7″-modellen har dykt upp och det påminner mycket om alla tidigare läckor. En ny detalj bredvid kameran tyder dock på att iPhone 7 kan komma med laserfokus.

Som bilden visar så liknar designen dagens iPhone 6/6s men antennerna har förflyttats ut till respektive kortsida. Den utstående kameran är också kvar men mellan blixten och kameralinsen finns det nu två st hål. Idag finns det bara ett som fungerar som en mikrofon men denna nya bild skapar spekulationer om att nästa iPhone kan få laserfokus vilket skulle resultera i bättre foton i mörker och snabbare fokusering på objekt. Själva kameralinsen ser också ut att bli större vilket i så fall tyder på att Apple denna gång lägger väldigt mycket fokus (…) på kameran och lite mindre på själva designförändringen.

Om dessa nya bilder är äkta vet vi inte ännu men allt mer envisa rykten visar nu på att Apple kommer behålla i stort sett samma design som idag och den stora designförändringen ryktas komma först nästa år med iPhone 7s.

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Dela: