iPhone 4 är jailbreakad!

iPhone 4 är inne på sin första vecka och vi kan konstatera att den redan har blivit jailbreakad. Det är Planetbeing som med hjälp av Comexs jailbreak (SpiritJB) har hittat en fungerande kod för att frigöra iPhone 4 från Apple, i ett pressmeddelande kan vi läsa;

”Think I’m the first one I know about to get a root shell (and SSH) on iPhone 4, using poor @comex’s code (since he has no iPhone 4).”

Det positiva med den här jailbreakfunktionen är att den bevisar att det går att ordna jailbreak till iPhone 4. Det negativa är dock att den inte kommer att släppas för allmänheten då den innehåller mjukvara från Apple. Detta framgår från Planetbeing;

”the jailbreak shown is a more of a stepping stone for us, it can’t be released because it includes some of apples software”

”Don’t want to speak for @comex, but afaik no one has breathed a word about release date and what we have right now is nowhere ready.”

Musclenerd postade en högupplöst bild på Cydia och gratulerade både Comex och Planetbeing för det dom åstadkommit. I och med att bilden har en hög upplösning innebär det att Cydia körd på iPhone 4.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.