iPhoneGuiden.se

Sök

Ja jag brukar då aldrig, i stort sätt, göra reklam för någon eller något när det gäller iPhone men idag fick jag känna på något som jag aldrig tidigare trott på. En vän till mig, en lycklig iPhoneanvändare, hade köpt invisibleSHIELD till sin vita iPhone 3G 16 GB, både för displayen och backplaten. Jag som tidigare tänkt att en liten plastfilm inte kan vara till allt för stor nytta för iPhone:s hårdvara fick reda på att jag under en extremt lång period har haft fel.

Att den skyddade mot nycklar och knivskarpa blad övertygade mig snabbt då han satt med sin förbannade hemmanyckel och gnuggade en allt för lång stund för att mitt iPhonehjärta skulle svida. Att den däremot skyddade mot grus och annat joks trodde jag inte var möjligt men så var det uppenbarligen.

Du kan köpa invisibleSHIELD hos iPhonebutiken.se.

Jag rekommenderar er starkt att kolla den här videon!