Inofficiell iPod Touch 4 – Kamera

iPhone är inne på sin fjärde generation i och med lanseringen av iPhone 4. Nu talar troliga källor om att även en iPod Touch 4 är på ingång, den här gången med en kamera.

Det är på Hardmac som bilder har börjat sprida sig på en fjärde generation bestående med en kamera. Dom klargör det faktum att Apple delger mått och annan väsentlig information för produktionen av skal innan dess att den själva produkten är presenterad. I och med detta har det nu börjat spridas att iPod Touch G4 har kamera då ett av dom företag som producerar skalen har publicerat bilder på en kommande iPod Touch.

Den informationen som finns gällande kameran är mest trolig. Sett till dom bilder som publicerats talar det dock också för en betydligt rundare design på den nya enheten. Att informationen är så pass trovärdig enligt Hardmac är på grund av att samma källa presenterade kameran till iPod Nano innan dess att den var officiell. Så vad tror ni? Kan det även vara så att den nya iPod Touch även kommer ha A4 processorn i sig?

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.