iPhoneGuiden.se

I och med uppdateringen av iOS 4.1 har Apple nu uppdaterat basebandet vilket skulle kunna vara ett stort bekymmer för många. Dev Team med flera brukar skaka fram en upplåsning på obestämd tid, vilket dock ser mörkt ut i dagsläget, i varje fall enligt iH8Sn0w.

Ja sett till uppdateringarna brukar det alltid ryktas om det finns några nya möjligheter. Musclenerd brukar vara snabbt ute och meddela om uppdateringar på bland annat Ultrasn0w vilket inte har skett hittills. Istället är det iH8Sn0w, skaparen av bland annat sn0wbreeze och flera andra jailbreak, som har svarat på ett meddelande i twitter där han säger något som är allt annat än positivt.

I sitt twitterinlägg skriver iH8Sn0w att han inte ser någon möjlighet för unlock under en längre tid framöver. Kanske till och med fram till version 5.0 meddelar han. I inlägget kan vi läsa,

För att vara optimistisk över uttalandet är det enbart en teori från iH8sn0w. Vi kan också se det som att det inte har varit iH8sn0w som lanserat upplåsningar förut, utan jobbet ”hänger” på Dev Team med flera.