Infuse för Apple TV 4 är här!

Alldeles nyss släppte Firecore sin efterlängtade app Infuse 4 till Apple TV 4. Firecore står sedan tidigare bakom jailbreaket aTV Flash som till Apple TV generation 1 och 2 varit omåttligt populära för att kunna streama film genom den lilla svarta lådan.

Infuse4-2
Infuse gör det lekande lätt att streama filmer från din lokala hårddisk, nas eller server likt Plex direkt till Apple TV 4. Detta med ett otroligt enkelt och snyggt gränssnitt som automatiskt hämtar hem omslag för filmer och tv-serier som ligger på din hårddisk.

Vi har i ett par veckor testat betaversionen och det har fungerat otroligt tillfredställande och alla som tidigare bekantat sig med deras iOS-app bör känna igen sig. Enkelt att installera och möjligheten att söka undertexter direkt i appen ger stora pluspoäng.

infuse sverige

Infuse 4 är gratis men finns också i en Pro-version som kostar 109:- med några extrafunktioner som möjligheten att visa flera olika filtyper och mer stöd för AirPlay. Vi har sedan tidigare Pro-varianten på iOS men lyckades inte få den versionen gratis som Firecore utlovat. Förhoppningsvis är det något som Firecore kommer lösa framöver.

För att ladda hem Infuse på Apple TV 4 är det bara att gå till App Store och söka på namnet eller klicka på länken nedan och sedan söka i historiken på Apple TV 4.

Johan Lindström

Johan Lindström

Skribent

Hämta i App Store
Dela: