iPhoneGuiden.se

iPhone är verkligen en av de bästa telefonerna ute på marknaden, det tror jag inte att jag är ensam om att tycka. Något jag dock har saknat länge och som har varit ett stort problem för mig är att jag inte har kunnat använda telefonen med diverse handskar och fingervantar. Men nu, lagom till vinterkylan kommer handskarna som lämpar sig för oss iPhoneälskare!handske

Dots Gloves släpper nu tre olika typer av handskar som tillåter oss iPhoneägare att använda vår ägodel samtidigt som vi värmer våra händer! Oerhört praktiskt då vi faktiskt lever i ett kallt land, framförallt användbart för mig som har svårt att behålla värmen i händerna. Vantarna finns i tre olika utföranden i flera olika storlekar.

Vilken storlek man ska ha eller inte ha är svårt att svara på då de ges i Small, Medium och Large. Om någon införskaffar vantarna säg gärna vad ni tyckte och vilken storlek ni tog!

Dots Gloves