Hands-Free till Siri – science fiction blir verklighet

Nu när Absinthe har infekterat många iPhone-enheter världen runt börjar successivt intressanta tweak och program att rulla ut i Cydia. En funktion som vi vet kommer att få många komplement är Siri och redan nu kan vi se flera alternativ i Cydia, två av dessa är Hands-Free Control och VoiceUtils.

Det går nästan att döma tilläggen utifrån namnen för att finna deras funktion. Hands-Free Control är precis som det låter, en Hands-Free som gör att du kan aktivera Siri utan att trycka på enheten. Du behöver kort och gott bara säga nyckelordet Siri för att din iPhone skall svara.

”Hands-Free Control provides a continuous listening service on your device to activate voice functions, even while in sleep mode. When you speak the keyword, Siri (on the iPhone 4S or via Spire on other devices) or Voice Control will be activated without pressing any buttons, and then wait for further voice input.”

Det går att ändra nyckelordet och ha något annat än just Siri. En smart funktion om det visar sig att någon i familjen heter Siri eller över lag om röstkänsligheten är för känslig. Hands-Free Control finns i Cydia Store och kostar 2.99 $.

Även VoiceUtils är en nyhet och detta tweak är av ett något enklare slag. Med hjälp av detta tillägg kan du använda Siri för att starta om din enhet, respringa och mycket mer. Till råga på detta är dessutom VoiceUtils helt kostnadsfri.

Källa: Cydia [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.