Grand Theft Auto: San Andreas nu ute i App Store

Det är nu snart ett decennium sedan vi fick stifta bekantskap med Carl Johnson när GTA San Andreas släpptes i konsol-världen och nu gör spelet entré i App Store.

Rockstar Games släpper ytterligare en titel i den populära serien Grand Theft Auto. Denna gång får vi möjligheten att utforska den fiktiva delstaten San Andreas och de tre städerna Los Santos, San Fierro och Las Venturas med omnejd. Denna värld får vi uppleva genom Carl Johnson som är en gangster från Los Santos mindre exklusiva kvarter som återvänder hem efter flera år på annan ort efter att hans mor blivit mördad.

image

Spelet är omarbetat för mobila enheter med förbättrad grafik och anpassningsbara kontroller. Grand Theft Auto: San Andreas är det största spelet för mobila enheter som Rockstar Games släppt och innehåller över 70 timmars spelande. Se hela beskrivningen från App Store nedan:

”Beskrivning

*** OBS! Grand Theft Auto: San Andreas har endast stöd på följande enheter: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPod Touch 5th generation, iPad 2, 3rd och 4th generation, iPad Air, iPad Mini och iPad Mini med Retina-skärm.***

För fem år sedan rymde Carl Johnson från det pressade livet i Los Santos, en korrumperad stad som håller på att falla ihop, där gängproblem och droger tillhör vardagen. En stad där filmstjärnor och miljonärer gör allt de kan för att undvika langare och gängmedlemmar.

Nu, i det tidiga 90-talet, är det dags för Carl att bege sig hem. Hans mor har mördats, familjen splittrats och ungdomskompisarna är inne på fel bana.

På vägen hem blir han jagad och anklagad för dråp av några korrumperande poliser. Carl Johnson tvingas iväg på en resa genom hela delstaten San Andreas, för att rädda sin familj och för att ta kontroll över gatorna.

Rockstar Games lanserar sitt största mobilspel med en öppen värld som täcker delstaten San Andreas och dess tre stora städer – Los Santos, San Fierro och Las Venturas – med förbättrad grafik och över 70 timmars spelande.

Grand Theft Auto: San Andreas – innehåll: 
• Omarbetad, högupplöst grafik utvecklad specifikt för mobila enheter, med ljuseffekter, berikad färgpalett och förbättrade karaktärsmodeller. 
• Förbättrat för iPhone 5-serien iPad 4th Generation och senare med dynamiska skuggor och omgivningsreflektioner i realtid.
• Stöd för alla Made for iOS-handkontroller.
• Molnsparning för att kunna spela på alla dina iOS-enheter för Rockstar Social Club-medlemmar.
• Kontroller med dubbla analogspakar för total kamera- och rörelsekontroll.
• Tre olika kontrollscheman och anpassningsbara kontroller med situationsbaserade alternativ för att endast visa knappar när de behövs.

Tillgängliga språk: engelska, franska, italienska, japanska, ryska, spanska och tyska. 

*För att lyssna på din egna spellista är det bara att skapa en spellista med namnet “GTASA”, starta spelet och välja radiostationen “MIXTAPE” 

För optimal prestanda rekommenderar vi att du startar om din enhet efter att nedladdningen har slutförts och att du stänger av alla andra program när du spelar Grand Theft Auto: San Andreas.”

Grand Theft Auto: San Andreas kostar 49 kr i App Store och finns för iPhone och iPad. Observera att alla enheter inte stöds, se beskrivningen ovan.

Fler titlar i GTA-serien för iOS:

Källa: App Store

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Hämta i App Store
Dela:

Comments are closed.