Gizmodo visar upp nya iPhone 4G

Nyhetssajten Gizmodo har lyckats komma över en ny prototyp av iPhone och enligt dem själv ska detta vara den kommande iPhone 4G, eller HD som det kan komma att heta.

Berättelsen om hur de lyckats få tag i den här iPhonen är minst sagt
annorlunda. Telefonen hittades av en man i en bar i Redwood City och som sedan Gizmodo har köpt för $5 000. Ingen billig telefon direkt. Nu har Gizmodo lagt upp en lång artikel med flera filmer och bilder.
bilderna från Gizmodo kan vi se att telefonen har ett nytt utseende, baksidan är helt platt och den har en list runt om av aluminium. Storleksmässigt är det ingen större skillnad jämfört med iPhone 3G och 3GS, men väger några gram mer. Vi kan också se att den har en kamera på framsidan samt en blixt eller lampa på baksida vid kameran.

Apple har nu kontaktat mannen, Jason Chen som har telefonen, och de vill ha den tillbaka. Alltså kommer den här iPhonen från Apple, men ingen är helt säker på att detta är den kommande iPhone 4G eller HD. Det kan vara en prototyp nära den slutliga designen, men inte helt omöjligt att det är den färdiga iPhone.

Jag tror och hoppas verkligen att detta är en prototyp, men att vi får se något liknande när den nya lanseras.

Gå in på Gizmodo och läs hela artikeln för fler bilder, filmer och vad som är nytt.

Tack till Wictor och Viktor som tipsade oss.

[poll id=”17″]
Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela:

Comments are closed.