iPhoneGuiden.se

Sök

Redan ett par dagar efter Steve Jobs bortgång började det talas om en filmatisering av Apple-guruns liv. En film som enligt rykten ska innehålla det bästa och kanske det sämsta från Jobs 56-år långa liv. En fråga som nu har börjat att diskuteras är dock vem som kommer att gå klädd i en svart Turtleneck och Levi:s jeans på filmduken.

Det är the Sun som rapporterar om det senaste i film-världen för oss Apple-fantaster. Enligt rykten är det ingen mindre än George Clooney som skall ta på sig rollen som Steve Jobs i den kommande filmen om Apple:s VD och om det är pest eller kolera återstår att se. Utlåtandet saknar någon större grund vilket än så länge gör att informationen bör tas med en nypa salt.

”The actor, 50, is reportedly battling it out with his former ER co-star Noah Wyle, 40, for the role.The biopic, which is expected to start filming next year, will chart the life of the amazing entrepreneur, who died last month from pancreatic cancer at just 56. According to Now magazine, filming on the project is due to start next year.”

Vem eller vilka kandidater tycker du skulle passa i en eventuell filmatisering av Steve Jobs liv? Andra skådespelare som har varit på tapeten är Noah Wyle, någon som jag personligen tycker passar bättre för jobbet men som officiellt har tackat nej för en eventuell medverkan.

Källa: Thesun [Via]