iPhoneGuiden.se

Sök

För dig som spänt sitter och väntar på att uppföljaren Plants vs Zombies 2 ska släppas i Sverige kommer här en 20 minuter lång gameplayvideo som visar vad vi har att se fram emot.

Popcaps efterlängtade uppföljare Plants vs Zombies 2 har dock inte släppts officielt ännu, men bor man i Nya Zeeland eller i Australien kan man ladda ned spelet redan nu, då spelets har haft en så kallad soft-launch. Med den tidigare lanseringen vill utvecklarna testa de nya funktionerna i spelet och se om de har tillräcklig serverkapacitet.

Förutom nya spännande växter, zombies och världar att bemästra, är Plants vs Zombies 2 ett free-to-play-spel, vilket innebär att spelet är gratis att ladda ned och innehåller in-app-köp i form av växter och uppgradering som betalas med riktiga pengar. Betalmodellen är relativ ny bland spel i App Store, och är långt ifrån omtyckt av alla så det ska bli intressant att se hur det går för Plants vs Zombies 2.

Nedan kan vi också se ett antal skärmavbilder från från vår läsare Martin Nilsson som har laddat ned spelet med hjälp av ett iTunes-konto för Australien.

plants-vs-zombies-2-1 plants-vs-zombies-2-2 plants-vs-zombies-2-3 plants-vs-zombies-2-4 plants-vs-zombies-2-5

Det är oklart när Plants vs Zombies 2 släpps i Sverige, men om du inte orkar vänta kan du ladda ned spelet med ett iTunes-konto från Australien via App Store-knappen nedan.

Plants vs. Zombies™ 2 - PopCap