iPhoneGuiden.se

Uppdaterad 21:20, ”therefore, it is probably better not to release on Friday. (ugh, drama)”. Spirit verkar bli uppskjuten, men den väntas komma inom en snar framtid.

Imorgon är det fredag, dagen efter torsdag och dagen före lördag. Hur som helst är det inte vilken fredag som helst imorgon, det är dels valborg men även en efterlängtad release av Spirit, jailbreaket skapat av Comex.

Comex meddelade tidigare idag att han kommer lansera sitt jailbreak för iPhone 3G/3GS, iPod touch 3G samt iPad imorgon. Inte nog med att Spirit breakar alla iEnheter, den erbjuder även untethered jailbreak för alla er som använder iPhone 3GS. Med lanseringen av Spirit kommer ni som sitter fast på 3.1.3 kunna jailbreaka era telefoner på nytt dock utan att bli av med operatörslåset. För er som väntar på ett upplåsningsverktyg ligger GeoHots kommande limera1n närmast till hands.

Det är riktigt positivt att ett nytt jailbreak lanseras imorgon. Detta kommer med all säkerhet skapa en kapplöpning mellan dom olika utvecklarna och GeoHot får mer press att släppa sitt program. Av erfarenhet kommer dock GeoHot förmodligen hålla på sitt verk tills att han vet att Apple är klar med sina beta-tester av iPhone OS 4.0. men detta sätter som sagt stor press på många parter.

Vi har något stort på gång!