FBI släpper sin 191 sidor långa fil om Steve Jobs

Denna artikel kan inte riktigt falla in under någon kategori. Kanske ”småkul information”? Hur som helst, har Steve Jobs fil som FBI skapat hamnat ute på nätet. FBI har själva släppt hans relativt omfattande och FBI-gjorda ”biografi” på sin egna hemsida. Den kan nu vem som helst ta del av och kan vara lite småkul kolla upp.

Varför filen är så omfattande och varför den ens existerar beror på att Jobs en gång i tiden bombhotades, men också för att han hade några kopplingar med Bush-administrationen i form av planerade möten och liknande. Vad exakt detta innebär låter jag er läsare kolla upp och googla fram.

iPhoneguiden.se kommer ej att skriva mycket om detta men det kan vara småkul att få ut ett litet tips tänkte vi. Det är ju ändå mannen som hade visionen om iEnheterna. För att ta del av hela dokumentet hänvisas ni till vår källa.

Något som kan vara kul att nämna är att flertal av de dåvarande anställa samt de människor som vistades i hans omgivning intervjuades och utfrågades. Allt för att FBI skulle få sig en bättre bild av Apple-gurun. Nedan följer ett utdrag som grovt representerar hela dokumentet:

”Ett flertal individer ifrågasatte Mr. Jobs uppriktighet. De angav att Mr. Jobs böjer på sanningen och förvränger verkligheten för att förverkliga sina mål. De kommenterade också att Mr. Jobs, förr, inte erkände modern av sin dotter och även deras barn tillsammans. Men att han nyligen blivit mer erkännande inför dessa.”

Som sagt, för att läsa mer om Steve Jobs FBI-fil hänvisas ni till denna källa där ni kan få ta del av hela dokumentet.

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.