iPhoneGuiden.se

Tidigare i veckan publicerade Verizon Droid en video för kommersiellt bruk gällande deras kommande lansering av mobiltelefoner. Det intressanta med deras taktik att sprida intresse för Droid var att de inte visade alla funktioner Droid hade utan istället visade alla funktioner iPhone INTE hade. Det visar först och främst vilken makt det ligger hos Apple och iPhone då nya produktutvecklare använder sin marknadsföring för att visa vad iPhone inte har och vad deras egna produkter har. Hur som helst, det intressanta är inte vad Verizon har gjort eller inte gjort utan det roliga är den respons de fick!

Inslag som ”I don’t run simultanous apps” ”I don’t customize” ”I don’t run widgets” fick ett snabbt svar i form av att iPhone faktiskt gör allt detta, förutsatt att man har jailbreak! Följande bild skickades ut till Verizon efter deras relativt dumma reklam.

droid-does-iphone

Av listan att döma ser vi att det endast är två saker som Droid faktiskt tar iPhone på, och det är att den kan fotografera i mörker och att den har utbytbara batterier. När det gäller batterifrågan kan jag hålla med till en viss grad, däremot skulle iPhone tappa sin solidenhet om bakluckan var löstagbar. När det gäller iPhone:s kamera är den inte  guld värd ändå och det är väl något som vi får hoppas kommer fram i en 4G iPhone.

Ja jag vet inte om detta övertygar er som inte har jailbreakat heller. Senast för tre dagar sen publicerades ett försök, det här kan ni se som ett annat.