Dagens tweak: SliderWidth

Det finns olika tweaks för att ändra texten i slidern på låsskärmen, vilket många säkert uppskattar. Men att kunna ändra storleken på hur bred själva sliderutan ska vara har inte gått att göra innan, vad jag känner till i alla fall. Men, nu är detta möjligt med hjälp av tweaket SliderWidth som både krymper storleken, gör det möjligt att ändra texten och påminner om att ett äpple om dagen är bra för magen.SliderWidth fungerar även på iPad, vilket man hittar i inställningarna. När man har installerat tweaket är det bara att gå in under inställningar. Där finns det lite olika val man kan göra. Det ena är att ställa in hur bred/smal slideruta man vill ha samt att man kan skriva sin egen text. Man skriver den text man önskar att ha och ställer sen in sliderutan efter den. Vill man bara ha en liten slideruta hoppar man bara över texten helt. Vill man bli påmind om att äpplen är nyttigt kan man välja att enbart ha Appleloggan som symbol i sin slider, vilket jag personligen tycker är ganska snyggt.

För att effekterna ska fungera bör man aktivera Lock Camera Slider, annars kommer man inte se sin slider alls, vilket innebär att man får problem med att komma ur låsskärmen. Detta går att göra på iEnheter som har iOS 5.0, 5.0.1 och 5.1.

Vill man ha en demo av SliderWidth kan man kolla videon nedan.

För dig som gillar att ändra de små detaljerna på din ienhet, men ändå vill behålla det rena så är detta tweak något jag rekommenderar.

SlideWidth finns i Cydia och är kostnadsfritt att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela: