iPhoneGuiden.se

Sök

För ett tag sedan skrev vi om Boboshi som lanserade iKörkort och iVägmärken, nu satsar dem på högskoleprovet och lanserar appen iHögskoleprov.

Idag blev iHögskoleprov och iHögskoleprov Lite tillgängliga för nedladdning på App Store. Applikationen innehåller över 1300 ORD-frågor, över 300 NOG-frågor, mängder av användbara funktioner och 11 informativa guider som hjälper dig att lyckas på högskoleprovet den 10:e april.

iHögskoleprov bygger vidare på det populära konceptet och programformatet som gett deras första applikation – iKörkort – 90 % femstjärniga recensioner på App Store och utmärkelsen ”bäst i test” på Macworld.se. iHögskoleprov använder samma användarvänliga gränssnitt så att fråga och alternativ alltid ryms i ett fönster. Du behöver alltså bara klicka en gång för att komma vidare till nästa fråga utan att scrolla eller zooma.

I iHögskoleprov har Boboshi introducerat en smidig översikt som under provets gång enkelt låter dig hoppa fram och tillbaka mellan frågorna. iHögskoleprov innehåller dessutom detaljerad och överskådlig rättning, automatisk sparfunktion, statistik över genomförda prov samt slumpad placering på alla svarsalternativ.

Fram till den 10:e april kostar iHögskoleprov bara 15 kronor.

App Store-länk:
iHögskoleprov
iHögskoleprov Lite