iPhoneGuiden.se

BiteSMS, en av dom populäraste och absolut bästa applikationerna till iPhone är nu uppdaterad till version 4.8. I och med uppdateringen blir det ännu en gång värt för alla som inte använder jailbreak att ta sig en funderare på om det är dags att hoppa på jailbreaktåget.

I den nya versionen av SMS-klienten ges en rad nya funktioner som såväl bugfixar och skönhetsförbättringar. Den populära ”quick compose”-funktionen är förbättrad och stabilare än tidigare och stödjer nu profilbilder, även det reglerade snabbsvaret är improviserad och appen är betydligt mer användarvänlig än tidigare. Med den senaste versionen av BiteSMS (4.7 och 4.8) finns även två olika typer av leveransrapporter, den prefixbaserade rapporten med sms-svar från operatören samt iPhones egna leveransrapport iPhonedelivery.

Det som är nytt;

Inte nog med att BiteSMS är uppdaterat, på utvecklarnas hemsida framgår det även att en version för kommande OS 4.0 är under utveckling och kommer att finnas klart lagom till lanseringen. Med andra ord kan vi vänta oss BiteSMS 4.9 inom en snar framtid.