Fotboll streaming

Bästa sajterna & apparna för sport i mobilen

Sportälskare världen över är sannolikt överens om att det är viktigt att kunna förlita sig på en bra sportapp när det kommer till att följa ditt favoritlag eller ett event i realtid. En bra sportapp kan vara en som låter dig följa en specifik match, en som låter dig se matchen via stream, en där du kan följa livescores, eller varför inte en som har allting?

Hos App Store och Google Play hittar du ett mycket stort utbud av sportappar oavsett om du är ett fan av fotboll eller pingis. Den huvudsakliga uppgiften för sportappen är förstås att hålla dig uppdaterad. Här är några exempel på vad en sportapp kan erbjuda:

  • Senaste sportnyheterna
  • Information om idrottare 
  • Matchscheman
  • Streamade matcher
  • Statistik / Livescores
  • Betta på matcher
  • Uppdateringar om ditt favoritlag / atleter

Här nedan ger vi några exempel på bra sportappar, och vad det är som gör dem bra

Sportbiten.se

Hos Sportbiten.se kan du hitta information och intressant fakta om idrottare och sporter. Har du kanske funderat över en specifik idrottares framgångar, och hur deras historia ser ut?

Sportbiten är en sajt för sportentusiaster och sportälskare som vill gå in på djupet av sporten eller idrottaren och få reda på exempelvis lön, relationer, karriären och annan information.

Tvmatchen.nu

Tvmatchen är en av sveriges mest välbesöka sida och app när det kommer till att hålla reda på vart du kan se en specifik match. Tänk dig en tv-guide fast för sport. Om du söker någonting mer än en tv-tablå för sportmatcher kan du dock fortsätta läsa här nedan.

Flashscore

Flashscore är en oerhört populär sportapp för att kolla matchresultat och mål i realtid, där informationen uppdateras sekundvis. Flashscore kan vara den bästa appen som går att få tag i när det gäller att veta hur matchen går i realtid om du inte kan titta på matchen.

I appen hittar du information från över 30 sporter och andra tävlingar som exempelvis VM 2022.

SVT Sport

Även om du inte använder SVT Sport idag så har du förmodligen hört talas om den tidigare. Med hundratusentals nedladdningar i App Store har appen ett mycket bra betyg och fungerar väldigt smidigt.

SVT Sport är för dig som vill hålla dig uppdaterad med de senaste sportnyheterna och livesändningarna på svenska. Du kan även ställa in notiser för senaste sportnyheter så att du inte missar någon stor händelse inom sportvärlden.

Bleacher Report

Sportappen Bleacher Report är till för dig som är älskar amerikanska sporter som NBA, NFL, MLB, NHL och NCAA. I appen hittar du ständigt uppdaterade sportnyheter och höjdpunkter från dagens matcher. Du kan dessutom välja ditt favoritlag och anpassa appen så att du endast får uppdateringar om det som är relevant för dig.

ESPN (ESPN Player)

ESPN är troligen världens största sportapp. Här kan du se tusentals live-events, nyheter, höjdpunkter och expert-analyser. Hos ESPN kan du följa allt från NHL till MMA. Från Europa laddar du ner appen som heter ESPN Player, där ett ESPN+ abonnemang kostar 5,99 USD i månaden.

Sajtägare

Sajtägare

Skribent

Dela: