iPhoneGuiden.se

Sök

Ja det här kan kanske bli tjatigt men som många vet släpptes Spotify igår, gud hör bön säger jag, överdrivet säger andra. Hur som helst, musiktjänsten visar sig fungera alldeles utmärkt på iPhone, verkligen skitbra, däremot finns det en funktion som saknas och det tror jag att många håller med mig om. Funktionen jag talar om är givetvis att Spotify ska gå att köra i bakgrunden, det vill säga den ska fungera som iPod vilket innebär att du kan surfa, maila, smsa med mera trots att du lyssnar på musik.

Funktionen finns dock redan men som vanligt är detta en funktion som så många andra kräver att du jailbreakar din iPhone. Har haft programmet sedan dag ett i princip och det heter backgrounder, hur bra som helst och det gör att Spotify är så fulländat som det nästan kan vara.

Försöker inte påverka er iPhoneanvändare men detta är faktiskt något som gör en jailbreak så pass mycket mer nödvändig. Förhoppningsvis kommer uppdateringar av appen att bidra med bakgrundskompabilitet men i dagsläget gör det inte det. Hur som helst, valet är ert!

Bild