AutoAnswer – låt din iPhone svara åt dig

Det senaste tillskottet bland tweak i kategorin samtal heter AutoAnswer och låter dig ställa in din telefon så att den automatiskt svarar på specifika nummer och Facetimesamtal.

Man kan säga att detta tweak fungerar som ett övervakningsprogram och har flera olika användningsområden. Några exempel är bevakning av facetime, auto-svar på vissa nummer medans man kör bil och använder bluetooth-headset, Untattented videokonferens (lämna din iPhone på något ställe och ring upp den via Facetime för att hålla en konstant anslutning etc) och stealth mode som du kan slå på och av.

Automatiskt svar:
Denna funktion låter dig välja ut enskilda nummer som du vill ha automatiskt svar på, antingen direkt eller efter antalet inställda sekunder.

Stealth mode:
Kanske den mest intressanta inställningen i detta tweak. Detta betyder att du kan ställa in din telefon så den går under radar. Aktiveras detta så kommer automatiskt svar dölja det inkommande samtalet helt och det kommer heller inte synas att samtalet är besvarat. Detta kan vara användbart om man behöver ha det tyst omkring sig, t ex vid jakt eller annat.
Vidare så syns inte de samtal som förts via ”stealth” i samtalsloggen och telefonen kommer inte heller ha några spår på att ett samtal gjorts (bortsett från om man blir uppringd via fjärrkontrollsfunktionen, men det ljudet går att stänga av).
AutoAnswer cydia tweak
Det går också att dölja detta program via inställningar. Väljer man dölja det så kommer man endast åt det genom att öppna Phone.app, trycka in fem stjärnor (*****) och sen trycka på ringknappen. Naturligtvis går det ändra detta lösenord under inställningar.
Skulle man av någon anledning glömma lösenordet så går det att återställa detta genom att man slår in sina första fem siffror i sin IMEI-kod i iPhone.app och trycker på ringknappen. Detta återställer som sagt var lösenordet till fem stjärnor. Är du osäker på hur du hittar din IMEI-kod, slå *#06# så får du fram den.

Jag har själv inte testat detta tweak, men ni som väljer att testa detta får gärna lämna en kommentar om hur det funkar för er.

AutoAnswer finns i Cydia och kostar c:a 15 kronor att ladda ner.

admin

admin

Skribent

Dela: