Ashton Kutcher gestaltar Steve Jobs i kommande film

Nej, det är inget Aprilskämt även om man kan tro det. Flera stora dagstidningar och sidor på internet går nu ut med uppgiften om att det blir Ashton Kutcher som ska gå i rollen som Apples grundare Steve Jobs.

Som bekant avled geniet Steve Jobs i Oktober förra året efter en lång kamp mot sin cancer, vilket fick en hel värld att sörja. Att det planerats att göra en film om honom har det varit prat om en längre tid, men nu verkar det som att man kommer starta igång projektet på allvar. Vilka som var tilltänkta i rollen som Steve Jobs är inte nämnt, men valet har alltså fallit på Ashton Kutcher och bilden nedan visar ju att det finns potential. Den visar Ashton idag och Steve Jobs från 1977.
Ashton Kutcher Steve Jobs Movie
Ashton Kutcher, tidigare sambo med Demi Moore, blev känd genom ”That 70:s show” och senare som Charlie Sheens ersättare i ”2½ män”. Utöver detta har han haft roller i olika komedier.

Filmen har skrivits av Matt Whieley och kommer regisseras av Michael Stern som berättade för tidningen Variety:

The film will chronicle Steve Jobs from wayward hippie to co-founder of Apple, where he became one of the most revered creative entrepreneurs of our time. Five Star Institute’s Mark Hulme is financing and will produce the pic, which is skedded to start production in May while Kutcher is on hiatus from his hit CBS series.

Filmen kommer alltså gestalta Steve från det att han var hippie, en egensinnig sådan, till det att han grundade Apple 1976. Inspelningen av filmen kommer, som nämns i texten ovan, starta i Maj när Ashton har semester från 2½ män. När det blir premiär för filmen om Steve Jobs är ännu inte klart.

Källa:www.macrumors.com

admin

admin

Skribent

Dela: