Apple presenterar iPad 3 den 7:e mars?

Apple kommer enligt rapporter att presentera den tredje generationens iPad den 7:e mars. Det är iMore som meddelar detta med stöd av källor som tidigare har förutspått Apple:s keynote.

Det börjar onekligen bli hög tid för en keynote för den kommande iPad-enheten. Att mars skulle vara den magiska månaden är inte omöjligt och ser vi till de tidigare lanseringarna kom iPad den 3:e april (US) och iPad 2 den 25:e mars (internationellt).

According to sources who have been reliable in the past, Apple currently plans to hold their iPad 3 announcement on Wednesday, March 7, 2012. Along with the 2048×1536 Retina display, the iPad 3 will feature a quad-core Apple 6 system-on-a-chip, and possibly 4G LTE networking.”

Vad som kommer att presenteras utöver ett namn är fortfarande är oklart men precis som iMore antyder har spekulationerna varit en Retina display, quad-core A6-chip och nu även stöd för 4G. Om det i sin tur visar sig att den 7:e mars är det det datum vi väntar på kommer Apple att bekräfta det inom kort.

Källa: iMore [Via]

admin

admin

Skribent

Dela:

Comments are closed.