Action movie fx – när du vill ha lite extra action i tillvaron

Nu för tiden finns det appar till allt, vissa mer meningsfulla än andra. Action movie fx tillhör inte en av apparna som förenklar din vardag, men den kan definitivt ge dig ett skratt eller två. Grundtanken är att du spelar in en kort film på minst fem sekunder och sedan lägger du till en typisk effekt från en actionfylld hollywoodfilm.

I gratisversionen följer det med tre effekter, missile attack, car smash and demolition rock. Vill du ha flera attacker går det att köpa genom applikationens shop. Du får se ett stort kikarsikte där du bestämmer vad som ska sprängas eller demoleras och trycker på en stor röd knapp för att spela in.

Effekterna är väldigt välgjorda och applikationen är lätt att förstå och använda. Det går också lätt att dela med sig av videorna du spelat in.

Den enda stora nackdelen är att du måste vara i ett ganska stort rum när du spelar in för att det ska se någorlunda verkligt ut. Att spela in filmer i ett litet vardagsrum går alltså inte om du inte använder väldigt små objekt t.ex. legofigurer. Detta medför att det är väldigt lätt hänt att applikationen bara hamnar och blir dammig i en övrigtmapp på din iPhone.

Action movie fx finns att ladda ner kostnadsfritt i App Store.

Action Movie FX - Bad Robot Interactive

admin

admin

Skribent

Dela: