iPhoneGuiden.se

Sök

M.I.C. Gadget har kommit över ett läderfodral till iPad 2 som påstås vara ämnat för den andra generationens läsplatta och alltså ingen prototyp. Om ryktena är sanna är en sak, däremot ser det ut som om att alla funktioner bekräftas en gång till.

Det känns inte direkt som några nyheter nu när det ryktas om iPad 2. Alla funktioner som har ”hittats” har redan blivit godkända i ryktesdjungeln och vi kan i princip säga hur iPad 2 kommer att se ut med en väldigt liten felmarginal. Läderfordralet som M.I.C. Gadget har kommit över sätter förhoppningsvis pricken över i när det gäller alla rykten.

Enligt skyddet som nu har kommit fram har iPad 2 en kamera med samma storlek på linsen som iPhone 4. Det innebär nödvändigtvis inte att det är samma kamera som hamnar i läsplattan men det indikerar fortfarande på att iPad 2 inte kommer att vara kameralös. Skyddet visar också att den kommande iPad kommer att vara något mindre, då främst smalare vilket känns som en av Apples traditionella åtgärder.

”Even more interesting, this new case shows that the iPad 2 could potentially have a slightly smaller design. This goes well with our iPad 2 screen protectors that show a slightly narrower design for the device. This case also reaffirms what we have heard about the iPad 2′s design thus far. It shows tapered edges, a flat back, and space for what many have determined as a larger speaker grill.”

Det som talar för att skyddet är ”final destination” är på grund av att ett ”känt” företag som säljer skydd i USA har beställt 120 000 exemplar inför lanseringen av iPad 2. Enligt 9to5mac skulle ett ”känt” företag inte beställa in 120 000 exemplar om dom inte var säkra på hur iPad 2 kommer att se ut.