Fru sa nej… Apple sa ja!

En man hade köpt sig en iPad 2 i USA, men var ganska snabbt tvungen att lämna tillbaka den då frun inte var så nöjd med den ekonomisk konsekvensen iPaden medför. Så han skrev på en liten Post-it-lapp: ”Frun sa nej!” och returnerade sin iPad 2 i Apple Store. Kort därefter fick han en helt ny iPad 2 hemlevererad…

Historien går som så att en man hade köpt sig en iPad 2. Men som tidigare sagt så var frun inte så överväldigad av ”leksakens” kostnad och bad honom återlämna den. Mannen skrev i sin tur en liten lapp där han på sitt sätt och vis förklarar varför han återlämnar produkten. På lappen stod det: ”Frun sa nej!”. Ett litet meddelande med ett smått komiskt inslag. I alla fall komiskt nog för Apple Store som hittar lappen och vidarebefodrar det till litet högre ställda chefer som även de ser komiken i lappen. Kort efter svarar Apple med att skicka en helt gratis iPad 2 till mannen med en lapp som säger: ”Apple säger JA!”.

Så i slutändan:  Frun blir glad då inga pengar spenderades, mannen blir glad då han fick sin ”leksak”, Apple blir glada då de gör en kund glad. En ganska så komisk berättelse med en i nuläget, troligtvis, väldigt lycklig man.

[Via]

Leon

Leon

Skribent

Dela:
 • Arne

  Haha :)

 • Arne

  trodde dom
  Skulle gnälla du får inte lämna tillbaka en öppnad sak av den andledningen xD trodde dom skulle skicka tillbaka den
  Fast inte gratis :)

 • Helt underbart! :-)

 • Stiffnipples

  Vilken trovärdighetsnivå har denna artikel? Det låter som ett PR-trick från Apple som låtsas vara mänsklighetens frälsare på hyckleriets altare.

  • NBCsChuck

   de är ju inte idioter som bara ger iväg ipads hit och dit… det säger ju sig själv varför de gör detta, för att tjäna pengar. Det är ett PR-trick som du nämnde ovan, som säkert går hem

   • Stiffnipples

    Så enligt din bedömningsförmåga är rykten precis samma sak som sanningar? Brukar du använda foliehatt?